Chystáme výroční konferenci WE CONNECT 2024

Ve čtvrtek 7. listopadu se v prostorách MUO Central Olomouc uskuteční druhý ročník konference WE CONNECT, akce, která spojuje firmy, vědecko-akademickou sféru, podnikavé lidi a kreativní obyvatele Olomouckého kraje.

Hlavním tématem letošního ročníku je zlepšení kvality života prostřednictvím inovací. Zaměříme se na širokou škálu témat od nových technologií a nástrojů pro zlepšení zdravotní péče, přes podporu duševního zdraví a pohody na pracovišti, až po wellbeing a udržitelný způsob podnikání a obecně životního stylu.

Přijďte si poslechnout inspirativní příběhy vědců, manažerů, kreativců a úspěšných podnikatelů. Na jednom místě a v jeden den. Objevte nové kontakty a způsoby, jak zlepšit kvalitu života prostřednictvím inovací.

Akce se koná od 13 do 19 hodin a je bezplatná. Registrace je otevřena do 3. listopadu. Program bude na našich webových stránkách doplněn.

Registrační formulář

WE CONNECT bude dopoledne předcházet konference TechCare Vědeckotechnického parku Univerzity Palackého v Olomouci, na kterou je také možné se bezplatně registrovat. Stačí kliknout na obrázek.

Fotogalerie z prvního ročníku WE CONNECT

Michal Bubeník

RIS3 manažer

bubenik@inovaceok.cz